Jom Shopping!

07 September 2011

Wordless Wednesday # 2



Aku tak perlu cite, korang pikir sendiri yer! huhu....
Anyway,
Thank you DYLON!



Maksud Wordless Wednesday : 
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2 description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2 penjelasan 

2 comments:

Fad said...

eh...blh tukar kaler ek...nk beli katne ni ek..warna dia kekal ke..follow sini..jom kenal2..:)

A d i n d a K u R a t u said...

hehehe...

yg ni bukan utk tukar kaler tp dia blh kembalikan wrn asal baju bile terkena lunturan baju lain...

mula2 mcm xcaye je....tp bile dh kena kat baju raye saye rse mcm nk nangis je....huhu..

ade sorg blogger ni yg bgth...then sy try la...

klu tgk baju sy yg kena lunturan tu mmg mcm xde harapan dah nk dpt kaler asal...tp hasilnye mmg x dijangka...ajaib btl!

bnd ni blh dpt kat Giant @ Tesco